Monday, January 20, 2020

Hieman matkasuunnitemista

Meidän huoneesta maisemana on hotellin seinä.
Parempi sekin kuin kerrosta ylempänä, missä näkyy viereisen
rakennuksen katto.
Otsikon mukaisesti, kerrotaampa hieman matkasuunnitelmista. Niitä ei ole. Se siitä. End of story.
Reissuun on aikaa vajaa kaksi viikkoa, eikä mitään suunnitelmia ole tehty. Syynä tähän on ollut kiire: Paavo viimeistelee muuttoaan omakotitaloon ja Mikko on painanut marraskuusta asti reikä päässä duunia. Vielä viimeiset rypistykset pitäisi painaa ja sitten aletaan olemaan valmiita lomalle. Ne rypistykset eivät ole kuitenkaan sieltä kevyemmistä päästä: mikäli nämä rypistykset tehtäisiin vessassa, näistä voisi käyttää nimitystä "Elviksen tappaja".

Jotain kerrottavaahan kuitenkin täytyy olla, kun tänne kirjoittelee. No, kerrotaampas nyt hieman sitten matalasta majoituksestamme. Otettiin tommoinen "pienehkö" 80m2 huone (tarkoitettu viidelle hengelle), koska... no, koska miksi ei. Ainakin tilaa riekkua. Kummallekkin omat makuuhuoneet ja iso, yhteinen parveke. Kyseessä on Athens Way Lofts niminen pieni matkustajakoti, jossa on kaikki 6 kohtuullisen varustelua huonetta eikä ollenkaan respaa. Huoneistosta löytyy wifiä, isohkoa telkkaria, täyttä keittiötä jääkaapilla sekä tietysti ilmastointi. Koska Ateenassa ei ole talvella tarpeeksi kylmä.

Mesta sijaitsee ihan akropolis-kukkulan kyljessä ja noin kilometrin päässä Ateenan ostoskadulta. Vieressä on joku toinen puistokin. Pitää selvittää ennen reissua, miten Kreikan virkavalta suhtautuu pussikaljotteluun, läheinen puisto kun voisi olla varsin loistava sellaiseen. Kaikki tarpeellinen on siis kävelymatkan päässä ja jos se ei riitä, niin hotellin vieressä näyttää olevan autovuokraamo. Löytyyköhän sieltä mersuja?

Ohessa vielä muutama kuva lisää majoituksestamme. Eihän tuo riittäne muutaman päivän ajaksi.





No comments:

Post a Comment