Saturday, February 1, 2020

Kohti helleenien maita!


No niin, se kauan (onko joulukuusta kauan? Ainakin tuntuu siltä....) odotettu päivä on täällä ja matkaan lähtö on käsillä. Työt on tehty ja on aika taas lomailla. Ja kun sanotaan, että työt on tehty, niin niitä on kanssa tehty ihan tosissaan. Päivätöiden lisäksi kun matkakaksikko puuhastelee yhdessä tapahtumavisuaaleja ja parit yllätyskeikat tälle viikonlopulle saivat päätöksensä tuossa puolisentoista tuntia sitten.

Hyvin levännyt kaksikkomme (n. 5h yöunet, ylös on noustu puolen päivän nurkilla LAUANTAINA) onkin nyt valmiina ottamaan vastaan helleenien antimet. Sitä ennen kuitenkin antimia maistellaan hieman täällä lentokentällä. Ja sitten Frankfurtissa, kun odottelemme vaihtoa kolmisen tuntia. Perillä meidän pitäisi olla neljän aikaan paikallista aikaa (eikös siellä Kreikassa kello ole saman verran kuin täälläkin?) ja kun pääsemme vaatimattomaan majapaikkaamme, valveillaoloa onkin kertynyt jo reippaasti yli vuorokauden verran.

Ohessa pari kuvaa myös noilta viikonlopun keikoilta The Circus -yökerhosta. Jos meidän keikkahommat kiinnostavat enemmän, käykäähän tutustumassa Facebook-sivuumme ja Instagram-tiliimme.










No comments:

Post a Comment