Tuesday, July 30, 2019

Matkaan, veli hopea!




Kello: 7:20

Kilometrit: 0 km
Sijainti: Valkeakoski
Sää: puolipilvistä, +12°C
Soittimessa: Business City - Kumi Palaa

Noni, tästä se nyt sitten lähtee, Operaatio Jäämerelle Kuselle. Hyvin (huonosti) nukutun yön jälkeen tämä kaksikko on nyt pakkaantunut johtotähden etupenkille, takapenkkien ja tavaratilan tursuillessa tavaranpaljoudesta. Ensimmäinen etappimme on ABC Lahdesjärvi Tampeella, josta on tarkoitus ottaa matkaan hieman aamupalaa. Sen jälkeen keula kääntyy kohti Jyväskylää ja sieltä Oulun kautta Ranualle. Ensimmäinen päivä taitaa olla myös reissun (ainakin toisiksi) pisin ajopäivä, kilometrejä kertyy sellaiset aavistuksen verran alta 700 tälle päivälle. Nahkapenkkiä tulee siis tänään kulutettua ihan riittämiin.

Ajamisen lisäksi tänään on ohjelmassa määränpäässä väsyneiden eläimien tuijottelua Ranuan eläinpuistossa. Etappi on ollut käytännössä pakollinen pysähdys joka ainoalla lapinreissulla eikä kaavasta voi poiketa tietenkään tälläkään kertaa.

Kuten tuossa aiemmin mainittiinkin, kulkine vaihtui viimemetreillä dieselmeisselistä bensavehkeeseen. Alla on nyt C180 bensaturbo, jossa ei pala moottorin varoitusvalon lisäksi kuin 4 virhevaloa. Turvallisella pohjalla siis liikenteeseen.

No comments:

Post a Comment