Wednesday, July 24, 2019

Testimatka



Koska reissuun on enää viikko, pitäisi alkaa olla kaiken kanssa valmista. No arvatkaas, onko. Ja todellisuudessa aikaa on varsin paljon vähemmän, koska seuraava viikonloppu meneekin Kosmos Festivalilla Ristiinassa. Päätimme kuitenkin ottaa kosmisen festarimatkan ihan harjoituksen kannalta ja tätä kirjoitellessa istummekin jo autossa matkalla kohti Mikkeliä. Menemme näin ajoissa paikanpäälle, koska olemme taphtumassa esiintymässä Gravity Stagella (sekä Mikko vielä lisäksi soittamassa levyjä lauantaiaamuna Levitationilla) ja lähdemmekin näin ajoissa valmistelemaan asioita. Samalla pääsemme hieman testailemaan mersua, joka ilmaissut muutaman hieman mieltä askarruttavan asian matkajännityksen lisäämiseksi.

Matkaa kertyy tällä viikolla festarireissun myötä naurettavat vajaat 500 kilometriä, mikä on vähemmän kuin yhdenkään varsinaisen reissun ajopäivän kilometrit. Mutta pääseepähän nyt ainakin testaamaan, miten mukavat ne C200:n penkit oikein olivatkaan.

Mersu on lastattu huomattavasti suuremmalla kuormalla kuin varsinaisella reissulla. Mukana on järjetön määrä elektroniikkaa ja muuta tavaraa (koska Mikko ei selkeästi osaa ottaa koskaan vain tarvittavia tavaroita mukaan) sekä Paavon naaras. Kuorma kevenee varsinaiselle reissulle siis tästä ehkä parisensataa kiloa, mikä luonnollisesti vaikuttaa kulutuksen määrään.

So far so good, kohta ollaan Lahdessa. Päivityksiä seuraa lisää ennen ensi viikkoa, jos jotain kerrottavaa ilmenee (toivottavasti ei, koska kerrottava tässä vaiheessa on helposti pääosin negatiivista).

Np: The Moody Blues - Nights In White Satin

No comments:

Post a Comment