Saturday, August 8, 2020

Ensi viikolla uusi seikkailu!



Never stop the Madness!

Kesäloma on täällä ja kesäloma tietää tietenkin kesälomareissua. Koska maailma kouristelee nyt koronaviruksen runtelemana tuskissaan, päätettiin me ottaa tänäkin kesänä reissukohteeksi "kotimaan" kohde. Ja kun sanotaan "kotimaa" niin tarkoitetaan tietenkin melkein ulkomaita eli tuota suomenruotsalaisuuden tyyssijaa, Ahvenanmaata. Jottei reissu nyt menisi ihan käsien heiluttamiseksi Marianhaminassa, yhdistetään reissuun myös sukkulointia pitkin saariston rengastietä.

Kuten varmasti penaalin terävimmät kynät arvaavatkin, reissuun ollaan lähdössä tälläkin kertaa autolla. Mersut jätetään kuitenkin tällä kertaa parkkiin ja joukkomme suuntaa tuonne omenapuiden ja perunoiden maahan tällä kertaa vähän isommalla kotterolla: allamme tällä reissulla on valkoinen, hieman poliisiautoa muistuttava Volkswagen Transporter, jossa on istumatilaa viidelle.

Vaikkei nyt ihan jokainen penkki autossa reissulla täytykkään, meillä on tällä kertaa mukana myös vieraileva tähti. Paavon puoliso, Sara, tulee viihdyttämään meitä läpi taas eeppistäkin eeppisemmän reissun.

Luvassa siis taas unohtumattomia hetkiä, kun ratsastamme auringonlaskuun (ja sen yli) pitkin saaria ja saaristolaismaisemaa. Pysykäähän niinsanotusti kanavalla, reissu starttaa aamulla 13.8.

No comments:

Post a Comment